KMO Video werkt als specialist in kwalitatieve en betaalbare (internet) video, samen met tal van partners en instituties en werkt ook eigen projecten uit, volledig gebaseerd rond (online) video.

TV LimburgKMO Video produceert onder de benaming "UwGemeente.TV" video voor gemeentelijke besturen zoals de Gemeente Ham. De video's worden aangeleverd in het juiste formaat aan TV Limburg en uitgezonden in programma's zoals TV Publiek.

 

 

UwGemeente.TVVia het zelf opgestarte initiatief "UwGemeente.TV" stroomlijnt KMO Video de communicatie van gemeentelijke besturen naar de burger, bijvoorbeeld voor de Gemeente Ham. Maak uw eigen gemeentenieuws of laat lokale gebeurtenissen (openingen, buurtfeesten, sportkampen, ...) professioneel in beeld brengen door één van onze regisseurs.

 

 

AlfacamAlfacam is een Belgisch bedrijf dat TV-facilitaire diensten aan televisiemaatschappijen en productiehuizen levert. Het bedrijf is gevestigd in het Eurocam Media Center in Lint. KMO Video bracht voor één van hun eigen TV zenders een evenement in beeld in high-definition.

 

 

ToptableToptable is gespecialiseerd in Europese restaurant reservaties. De intern ontwikkelde restaurant video gids Restox.TV, heeft een officiële partnership met Toptable afgesloten waardoor het platform toegang heeft tot de gegevens van duizenden Europese restaurants en ook online boekingen bij deze restaurants faciliteert.

 

 

UwSchool.TVEnkele recente opdrachten waarbij promotiefilmpjes gemaakt werden voor lokale scholen (om nieuwe schoolkinderen warm te maken voor de school), deden ons besluiten om het UwGemeente.TV concept ook te vertalen naar een UwSchool.TV variant.

 

 

LivebookingsLivebookings is net zoals Toptable een Europese facilitator van restaurant reservaties. Ook met Livebookings werd om die reden een officiële partnership afgesloten, om zo het aantal restaurants dat we opgenomen hebben in onze restaurant video gids Restox.TV, verder te verhogen.

 

 

Stad BeringenIn opdracht van de Stad Beringen, werd een vriendschappelijke voetbal wedstrijd in het teken van de erfgoedcel "Mijn-Erfgoed" in high-definition in beeld gebracht, voor televisie uitzending op Alfacam/Exqi.

 

 

OpenTableOpenTable is de grootste aanbieder van gratis, real-time online restaurant reservaties voor restaurant bezoekers, met een sterke focus op de Amerikaanse markt. Om het aanbod van de eigen restaurant video gids Restox.TV compleet te maken, werd er met OpenTable een officiële samenwerking vastgelegd.

 

 

Gemeente HamDoor de jarenlange succesvolle samenwerking met de Gemeente Ham voor de TV Publiek filmpjes, werden er ook andere video's voor hen geproduceerd (o.a. een filmpje in de culinaire sfeer en een filmpje voor het CKO (Centrum voor KinderOpvang) proefproject in Ham.

 

 

ExqiIn opdracht van de Stad Beringen, werd een vriendschappelijke voetbal wedstrijd in het teken van de erfgoedcel "Mijn-Erfgoed" in high-definition in beeld gebracht, voor televisie uitzending op Alfacam/Exqi.

 

 

OnthaalPromo Video KMO VideoWachtruimteKeukenTerrasKoffieladeLamellenLamellenLamellen
 

www.kmovideo.be Dorpsstraat 51d, 3945 Ham   E-KON Webdesign