Video marketing

KMO Video specialiseert zich niet alleen in de produtie van uw (online) video, maar zeker en vast ook in de verspreiding hiervan.

Denk hierbij aan social media die onmogelijk weg te denken zijn uit het dagelijkse leven van uw (potentiële) klanten: YouTube, Facebook, Twitter - elk van hen heeft unieke mogelijkheden om uw boodschap via video over te brengen en aan een exponentiële snelheid te laten verspreiden.

Waarom die hippe en state-of-the-art video laten maken als niemand hem bekijkt? Video marketing biedt het antwoord op deze vraag. Contacteer ons om video marketing strategieën toe te passen op uw video content via onze beproefde methodes.


Mobiele video

Wereldwijd zijn er meer dan 3 miljard GSM gebruikers. Een steeds groter aantal hiervan heeft mogelijkheden om met het internet te connecteren.

Dit biedt ook voor de promotie van uw (online) video ongekende mogelijkheden. Gezien onze brede expertise in zowel video als internet websites en applicaties, kunnen wij ook mobiele applicaties ontwikkelen waarbij uw video centraal staat.

Van ons eigen intern project (Restox.TV - global restaurant video guide) zal er rond de zomerperiode van 2010 een mobiele applicatie verschijnen. Door optimaal gebruik te maken van de locatiegebaseerde mogelijkheden die moderne gsm's hebben, in combinatie met video, kan u uw zaak rechtstreeks promoten aan mensen die in de buurt zijn. De mogelijkheden hierbij zijn legio.

Neem contact op om uw zaak gratis in onze gids op te nemen, of wees een trendsetter en pluk als één van de eerste de vruchten die locatiegebaseerde mobiele diensten voor uw (potentiële) klanten kunnen betekenen.


OnthaalPromo Video KMO VideoWachtruimteKeukenTerrasKoffieladeLamellenLamellenLamellen
 

www.kmovideo.be Dorpsstraat 51d, 3945 Ham   E-KON Webdesign