KMO Video maakt "internet video that works". Om dit te ondersteunen worden verschillende niche video kanalen opgericht. De eerste niche video kanalen zijn intussen opgestart.

CHANNEL: Restox.TV

Restox.TV is de eerste wereldwijde restaurant video gids. Onderzoek toont aan dat online video de sfeer en de gezelligheid in een restaurant beter weergeeft dan gewone foto's. Een video versterkt het professionele imago van een restaurant. Volgens dezelfde studie kunnen er 30% meer reservaties geboekt worden door gebruik van online video in de restaurant sector.

Door officiële partnerships met grote, internationale namen in de sector zoals OpenTableLiveBookings enTopTable wordt Restox.TV de grootste wereldwijde aggregator van restaurants die online te boeken zijn.

Uw eigen restaurant filmpjes (al dan niet door ons gemaakt) worden gratis toegevoegd aan dit internationale platform. Neem nu contact op met ons om de mogelijkheden hierbij verder te besperken.

CHANNEL: UwGemeente.TV

Via het zelf opgestarte initiatief "UwGemeente.TV" stroomlijnt KMO Video de communicatie van gemeentelijke besturen naar de burger.

Maak uw eigen gemeentenieuws of laat lokale gebeurtenissen (openingen, buurtfeesten, sportkampen, ...) professioneel in beeld brengen door één van onze regisseurs.

CHANNEL: UwSchool.TV

Enkele recente opdrachten waarbij promotiefilmpjes gemaakt werden voor lokale scholen (om nieuwe schoolkinderen warm te maken voor de school), deden ons besluiten om het UwGemeente.TV concept ook te vertalen naar een UwSchool.TV variant.

U creëert een open kijk op uw restaurant, gemeente of school via Restox.TV, UwGemeente.TV en UwSchool.TV.
OnthaalPromo Video KMO VideoWachtruimteKeukenTerrasKoffieladeLamellenLamellenLamellen
 

www.kmovideo.be Dorpsstraat 51d, 3945 Ham   E-KON Webdesign