Internet video

Met een online video kan u op een korte en overtuigende manier potentiële klanten tonen waar uw bedrijf voor staat. Het fenomenale succes van website zoals YouTube, bewijst de invloed die de beeldencultaar kan hebben.

Hoe gaat KMO Video te werk?

Een lokale medewerker bezoekt uw vestiging en brengt in onderling overleg de unieke kenmerken in beeld. Indien gewenst worden er hierbij ook interviews afgenomen. Alles wordt achteraf professioneel gemonteerd in een video die duidelijk de pluspunten van uw bedrijf in de kijker zet.

Video verspreiding

Het goedgekeurde filmpje kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw eigen website door het invoegen van een aangeleverd codefragment. Uw filmpje wordt online verspreid via relevante websites (YouTube e.d. meer) en ook via niche video kanalen die uw doelpubliek bereiken.

Filmpjes worden door ons gehost op professionele video servers (u kom dus niet voor verrassingen te staan door onverwachte hosting kosten).

Ten slotte wordt er een DVD gemaakt zodat u uw filmpje kan afspelen in uw zaak, op recepties, beurzen, e.d. meer.

Dit alles op een snelletransparante en betaalbare manier.

Hieronder kan u 3 niches terug vinden, waarbinnen KMO Video zich heeft gespecialiseerd. Wij werken echter samen met u voor al uw (online) video behoeften, dus neem zeker contact met ons op zodat wij uw plannen samen kunnen waarmaken.

Uw eigen bedrijfsvideo die 24 op 24, 7 dagen op 7 wereldwijd beschikbaar is, aan een fractie van de investering van een normale commercial.
 
KMO Video maakt reportages voor gemeenten en steden en stroomlijnt op deze manier de communicatie van de besturen naar de burger. Ook zijn we actief in school filmpjes.
 
Wij hebben uitgebreide ervaring met filmpjes in de horeca-sector, waar onderzoek aantoont dat een professionele video een rechtstreekse verhoging in de omzet tot gevolg kan hebben.
OnthaalPromo Video KMO VideoWachtruimteKeukenTerrasKoffieladeLamellenLamellenLamellen
 

www.kmovideo.be Dorpsstraat 51d, 3945 Ham   E-KON Webdesign